Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Takk for i år!

oslohandel

Publisert: 28.09.21 

Takk for i år! 

Etter fem fantastiske dager i Oslo Sentrum takker Oslo Byfestival, strøksforeningene og handelsaktørene alle som kom til byen for å feire med oss. Det ble flotte dager med mye innhold, og handel i byen igjen.

Gjenåpningen av Oslo i solfylt sommervær rundet av en festivaluke med smilende barn og en rekke underholdende aktiviteter for store og små. Tusen takk til alle aktører, samarbeidspartnere og initiativtakere. Og ikke minst, tusen takk til alle dere som har tatt i bruk byen vår igjen.

En stor takk rettes også til Oslo kommune med Restart Oslo som gjorde denne festivalen mulig. Vi «tok virkelig byen vår tilbake» igjen, og nå skal vi leve lenge på de gode opplevelsene vi kan oppleve i Oslo sentrum.

Følg med på onsdag, da kommer Oslo Byfestival 2021 sin offisielle aftermovie hvor man kan se alt som skjedde i byen disse 5 dagene.

Onsdag 22.09

På onsdagen under Oslo Byfestival var det blant annet tilbud og aktiviteter innen handel, skating på Egertorget, standup i Josefines Park og litteratursamtale på litteraturhuset. 

Torsdag 23.09

På torsdag var det FMX-show og konsert på Youngstorget, standup i Josefines Park, Oslo Art Walk i Holmens gate på Aker Brygge, barneteater med Tigerbussen, barseltreff i Spikersuppa og tilbud innen afterwork og uteliv.

Fredag 24.09

På fredag åpnet vi blant annet Gamingteltet vårt på Youngstorget, det var standup i Josefines Park, skating, trylleshow og klovnebesøk i Spikersuppa, afterwork, og ikke minst matmarkeder og massevis av tilbud innen handel. 

Lørdag 25.09

På lørdag var det festival- og markedager over hele Oslo sentrum med massevis av tilbud i samtlige butikker. Det var også livepod i Josefines park, NRK superbussen og Tigerbussen var i Spikersuppa og det var gaming på Youngstorget.

Søndag 26.09

Søndag var den store kinodagen med fullt barneprogram på Saga Kino. Minions og Chase fra Paw Patrol var på besøk i Spikersuppa. Det var også gjengen fra Vennebyen. Det var også skating, litteratursamtale på Litteraturhuset og aktiviteter på Kreftforeningens Vitensenter.

Takk for nå – sees i 2022! 

 

Program