Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Program for søndag

Publisert: 26.09.21

Slik blir programmet for søndag under Oslo Byfestival – byfestivalens siste dag for i år:

  • Kinosøndag. I Samarbeid med Nordisk Film Kino arrangerer vi kinosøndag på Saga Kino. Ta med hele familien på kino til gode priser og få med deg årets beste barne- og familiefilmer! 

    • Start dagen i Barnas Arena i Spikersuppa hvor kjente figurer fra Paw Patrol og Minions kommer for å hilse på barna kl. 12:00. Ta deretter turen for å se de samme heltene på kinolerretet. På Saga Kino blir det visning av Paw Patrol: Filmen, Den magiske portalen, Boss Baby: Familiebedriften, Clue: Maltesergåten og Space Jam: en ny legende!  

  • Skating på Majorstua kl. 13:00. Viken Skateboardingforening har nok en gang samlet Norgeseliten i skateboard for oppvisningsshow og lokal konkurranse (best-triks) til byens skatere. Vi premierer de 3 beste triksene. 
     
  • Vennebyen kommer til Spikersuppa kl. 14:00. Apa, Ted og Elfie fra Vennebyen gleder seg til å treffe små og store venner under Oslo Byfestival! Det blir show med sang og dans, og barna lærer nødnumrene. Vennebyen blir også igjen etter showet for å hilse på barna – så ta turen til Spikersuppa i morgen for å hilse på gjengen fra Vennebyen!   

  • Saklig søndag på Litteraturhuset med forfatter Lena Lindgren kl. 15:00 som nylig har gitt ut Ekko. Et essay om algoritmer og begjær. På litteratur blir det prat om samtidens utfordringer med Lindgren.

  • Aktiviteter på kreftforeningens Vitensenter. Her kan du prøve deg som kikkhullskirurg og hjelpe immunforsvaret å bekjempe kreftceller i spillet «Guardian of the cells». Eller du kan perle fuck cancer-armbånd eller armbånd med magiske UV-perler, og bli med på quiz for barn og voksne med fine premier. Senteret passer best for de mellom 10 og 100 år og det er gratis å komme inn. Åpent fra 11-16. 

Program