Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Programmet for gjenåpningsdagen

Publisert: 25.09.2021

Norge og Oslo Gjenåpnes i dag – hurra! Her er noen av høydepunktene du kan få med deg på gjenåpningsdagen av byen vår: 

Festival- og markedsdager med tilbud i samtlige butikker i Oslo sentrum. Lørdag er den store markeds-og tilbudsdagen – og mange av butikkene flytter varene sine ut i gata! Enten om du tar turen til Karl Johan, Aker Brygge, Torggata, Bogstadveien eller Oslo S kan vi garantere gode tusenvis av tilbud og markedsdager i byens butikker og sentre. 

Barneteater og show for de minste i Barnas Arena i Spikersuppa. Her blir det aktiviteter hele dagen. 

  • Kl. 10:30 kommer NRK Superbussen med Fantorangen og vi skal selvfølgelig danse BlimE-dansen! Forestilling kl. 10:30, 12:00 og 14:00. 
  • Til Spikersuppa kommer også Tigerbussen – Tigerstadsteaterets barneforestilling med forestilling kl. 11:00, 13:00 og 15:00. I Barnas arena er det også trampolinepark og godsaker! 

Livepod-lørdag i festivalteltet vårt i Josefines Park. 

Gaming på Youngstorget. I samarbeid med Eldorado E-sport og Red Bull inviterer vi deg til gamingteltet vårt opp på Youngstorget fra 12:00-19:00. I teltet inviterer vi folk inn for å spille alt fra Fornite til FIFA og Fornite – med profesjonelt gamingutstyr! Det blir overraskelser, blant annet besøk av profesjonelle CS-spillere, konkurranser og fete premier! 

Forfattermøte på Litteraturhuset kl. 14:00 med Bruno Jovanovic, Heidi Furre, Victoria Kielland og Maria Navarro Skaranger. Dette er fire av våre aller beste, litterære stemmer, og på litteraturhuset får publikum sjansen til å oppleve opplesninger fra fire av de beste norske bøkene utgitt i 2020/2021, i samarbeid med Norli LItteraturhuset.

Popup-scener flere steder! Det blir blant annet popup-scene på Valkyrien plass fra kl. 13:30 med flere spennende artister, og på Youngstorget kl. 14:30 med spennende artister, så følg med hvis du skal tilbringe lørdagen i Oslo sentrum!

Ute-kino og Ramen-bar på St.haugen kl. 20:00. Mat*Larm inviterer til en magisk kveld under stjernene i hjertet av St.Hanshaugen. Anne på Landet byr på ramen lagd på norske råvarer. «Tampopo», en japansk Spaghetti Western, vises på utescenen i parken. Vi lover god stemning! Husk å ta med noe å sitte på og et ullpledd til å pakke deg inn i. 

Program