Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Dagens festivalprogram

Publisert: 24.09.21

Ny dag, og nye muligheter for å nyte bylivet i Oslo sentrum! Her er programmet for Oslo Byfestival fredag 24. september:

🎮 Gaming på Youngstorget i samarbeid med Eldorado E-sport og Red Bull. Vil du spille med profesjonelt gamingutstyr, konkurrere mot andre gamere og møte spillerne fra Norges beste CS-lag i 777esport? Det har du sjansen til i dag, fra 15:00-19:00. 

🎤 Stand-up med noen av Norges morsomste komikere i Josefines Park i samarbeid med Reis Deg Komikerklubb. Det blir som vanlig to forestillinger – kl. 17:30 og 20:00 – med unike komikere i hver forestilling. NB! Husk å kjøpe billett på forhånd (50,-). I kveld kommer Marlene Stavrum, Joachim Skage, Cécile Moroni, Jørgen Evensen, Hani Hussein og Anders McAuley.  

🍸 Afterwork og uteliv over hele Oslo. Få med deg gratiskonsert med kritikerroste Unge Beirut på Gamla Beat Bar kl. 21:00. Det blir også Afterwork på LaWo Oslo med digg tapas fra kl. 18:00 og Afterparties på John’s Bar fra kl. 21:00 og Nox/Sollihagen med saxofonist og show fra kl. 22:00.  

🤡 Klovnestreker og trylleshow i Spikersuppa. Tryllekunstner Hans Henrik Verpe har med seg masse energi, magi og moro til scenen kl. 17:30- ca. 18:00, og det er bare å glede seg til en god blanding av humor og tryllerier! I tillegg kommer Klovnen Katti og Klovnen Cathrine som gleder seg til å treffe små og store barn! Klovnene finner du rundt omkring på plassen ved Spikersuppa i tidsrommet 15:30-18:30, og de byr på både ballongfigurer, hårspray med farger, glitter, tøys og tull!  

🛹 Skating på Oslo S kl. 16:00 med Viken Skateboarding-forening som har samlet Norgeseliten i skateboard for oppvisningsshow! Vi inviterer også til lokal ”beste triks»-konkurranse med byens skatere. Vi premierer de 3 beste triksene, så ta turen til Oslo S for å prøve deg på street-parken!

🌮 Mattilbud- og aktiviteter over hele byen. Interessert i mat? Da må du ta turen til Oslo denne fredagen. Det blir både Bondens marked på Vinkelplassen og økologisk matmarked i Hegdehaugsveien. I regi av Mat*Larm blir det også matløyper hvor besøkende kan spise 3 matretter på 3 forskjellige restauranter – på en kveld! Det blir også sider- og ølsmaking. På Rådhusplassen er fokuset bærekraftig mat med matfestivalen “Fix the Food”. 

👒 Gode shoppingmuligheter i hele Oslo sentrum. Det er tilbud i samtlige butikker og sentre i byen! På Steen & Strøm kan du også komme i skikkelig helgemodus med DJ på senteret i dag og i morgen.  Det blir også Gjenbruksmarked på Oslo City med influenser Christina Fraas kl. 15:00. 

…Og mye mer! Sjekk ut fullstendig program for fredag på vår programside.

Program