Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Oslo Byfestival: Dagens program

Villa0014 (1)

Publisert: 23.09.21

På dag 2 av Oslo Byfestival finnes det aktiviteter for alle og enhver. Her finner du dagens høydepunkter i festivalprogrammet:

🎨 Oslo Art Walk kuratert av Jonas Leborg v/ OsloNowhere i Holmens Gate, Aker Brygge. Her kan oppleve live gatekunst av kjente kunstnere til musikk av Tommy Tee (kl. 18:00). Kombiner kunstvandringen med et besøk på en av Holmens gate mange restauranter, som vil ha åpen uteservering under hele Oslo Byfestival – f. eks Burger Joint som tilbyr Sliders bare 100 kroner! 

🏍 Gratis FMX-show med André Villa og konsert med Chris Abolade og Amara på Youngstorget kl. 18:00. På torsdag kommer André Villa og resten av verdenseliten i FMX for å kjøre opp ned på motorsykkel 12 meter over bakken over fontenen på Youngstorget! Til Youngstorget kommer også artistduoen Chris Abolade & Amara for å lage show.  

🎤 Standup i Josefines Park i regi av Reis Deg Komikerklubb med forestillinger kl. 17:30 og 20:00 med Magan Gallery, Hans Magne Skard, Marius Thorkildsen, Joachim Skage, Kim Hafskjær og André Jerman. Pris per show er kun 50 kr og foregår i teltet vårt i Josefines Park. I teltet tilbys også matservering fra FYR som kan nytes til showene!  

🍻 Afterwork med quiz og musikkbingo på ulike steder. Det blir blant annet Quiz i Østbanehagen kl. 19:00 og MusikkBingo på Sjenken Bar & Bakgård kl. 20:00 hvor premien er en SCOOTER! Ta med venner, familie og kjæresten ut etter jobb for en morsom kveld på byen! 

 🏆Skateshow med Norgeseliten og konkurranser på Bryggetorget, Aker Brygge. Showstart kl. 16:00. Konkurransen er beste triks og vi premierer de 3 beste triksene.

Hva skjer i dag på barnas Arena i Spikersuppa: 

🐅Tigerbussen med sin forestilling for barn – kl 17:00 i Spikersuppa. Med forestillingen Tigerbussen har et teater i magen ønsker Tigerstadsteatret å gi barna et kreativt friminutt med en interaktiv og altomsluttende totalopplevelse. Forestillingen skal føles som et friskt, kreativt pust – etter et år uten inntrykk. Et nødvendig påfyll og et minne for livet! NB: Forestillingene i dag er dessverre utsolgt.

🍼 Barseltreff med Marianne Jemtegård og Babymessen i samarbeid med Byporten og Paleet kl 15:00. Marianne  presenterer «Høstens mor og barn favoritter”, så kom å bli inspirert og få med deg konkurranser og gavedryss fra scenen. 

🌿Kildesorteringsaktiviteter for barn med Rusken fra kl. 15:00. Hva slags søppel vil du få på kroken, og hvordan kildesorteres dette riktig? Dette blir gøy og lærerikt for både stor og små. Kanskje blir det premie også? Rusken er en viktig og populær figur for barn i Norge, hvor de lærer hvordan man kan holde by og natur rent, samt hvordan ulikt avfall skal håndteres og kastet. 

Program