Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Gamingbonanza på Youngstorget

Publisert: 14.08.23 

Gaming-entusiaster i Oslo, forbered dere! Vi avslører en av våre store attraksjoner for årets byfestival: en heftig gamingarena på Youngstorget, som dekker imponerende 700 kvadratmeter.

Sammen med våre partnere DNB og Monster Energy, forvandles Youngstorget til et episk gamingmekka. Dette blir uten tvil Oslos største gamingarena! Enten du er en hardcore gamer, en lavterskel FIFA-gamer, en Formel 1-entusiast, eller ønsker å utforske den nyeste innen VR-teknologi, vil du finne noe som får pulsen til å stige og adrenalinrushen til å bruse. Og det beste av alt? Det er helt GRATIS!

DNB bringer eliten til arenaen med kjente profiler fra selveste 00Nation. De vil sette skjermen i brann med alt fra Fortnite og Streetfighter, til det nye EA Sports FC 24. Søndagen er i 00Nation’s hender – forvent en full take-over som setter Youngstorget i fyr og flamme fra morgen til kveld.

Nyhrox, verdensmester i Fortnite Duo og MrSavage, en av Norges største e-sport utøver, er blant profilene DNB og 00Nation har sørget for at stiller.

Monster Energy, kraftverket bak mange gaming-events, legger til enda et gir på arenaen. La pulsen skyte i været i deres Formel 1-simulatorer eller noen av de andre aktivitetene Monster stiller med.

I tillegg til alt det spektakulære som allerede er nevnt, gjør deg klar for å bli imponert av Norges elite innen CS. Vi vil kjøre en full 5V5 match mellom noen av Norges beste lag. Lagene blir lansert senere. Og, det stopper ikke der! Noen av landets mest anerkjente streamere er også på plass for å sende live fra arenaen gjennom hele helgen, og gi fans verden over muligheten til å bli en del av begivenheten. Som prikken over i-en, vil Level Up podcasten innta scenen for en uforglemmelig live-sending.