Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Q&A

Oppdatert: 19.07.2023

Ofte stilte spørsmål

Når blir programmet for Oslo Byfestival 2023 publisert?

Størstedelen av programmet for Oslo Byfestival er allerede fastsatt, men vi er fortsatt i prosess med å bekrefte noen underholdningstilbud. Programmet oppdateres løpende på vår nettside, så hold deg oppdatert!

 

Er Oslo Byfestival til stede på sosiale medier?

Ja, for de siste oppdateringene og innblikk bak kulissene, følg Oslo Byfestival på Facebook og Instagram @oslobyfestival.


Er det noen kostnader knyttet til Oslo Byfestival?

Oslo Byfestival er i utgangspunktet gratis. Det er dog noen spesialarrangementer som krever påmelding og har en liten kostnad. All relevant informasjon om dette finnes i vårt detaljerte program.

 

Trenger man billett for å delta på Oslo Byfestival?

Det er ingen billett nødvendig for å delta på selve byfestivalen. Noen arrangementer kan kreve forhåndsbestilte billetter, men dette vil da være spesifisert for hvert enkelt arrangement i programmet vårt.

 

Trenger man billett for NRK Superbussen i Spikersuppa?

NRK Superbussen er et gratis arrangement og krever ingen forhåndsbestilte billetter. Vi anbefaler at du møter opp litt før angitt showstart for å sikre deg en god plass.

 

Jeg er selger og ønsker å delta på markedsdagene i Oslo sentrum, kan dere hjelpe meg?

Oslo Byfestival har ikke myndighet til å utstede salgstillatelser. For mer informasjon om mulighetene kan du kontakte Linn (Oslo handelsforening) linn@ohf.no.