Oslo Sentrum
22.-24. september

Oslo Sentrum
22.-25. september

Oslo Byfestival 2021 er i gang - her finner du dagens program

Byfestival 22.09 2

Publisert: 22.09.21

 

I dag går startskuddet for Oslo Byfestival og det er dermed duket for aktiviteter og tilbud for alle aldre – hele uka!

Onsdag 22. september kan du blant annet få med deg følgende aktiviteter i Oslo sentrum:  

Humor i Josefines Park

 

Skating på Egertorget

  • Skateshow- og konkurranser på Egertorget i regi av Oslo og Viken skateklubb fra kl. 16:00-19:00, med skateshow kl. 17:00. Her blir det oppvisningsshow med Norgeseliten i skateboard og lokal konkurranse – “beste triks”. Skatingen er lavterskel og vi inviterer lokale skatere til å delta (lavterskel).

 

Operapub på Røverstaden

  • “Operapub” på Røverstaden kl. 19:00-20:30.

    Her kan du spise nydelig italiensk pizza og få noe godt i glasset mens du hører vakker sang, høye toner og smektende melodier. Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du? Vel vi utfordrer deg til å ta en tur og prøve, det kan være du blir positivt overrasket. Billett (50,-) finner du her

Litteratursamtale på Litteraturhuset 

  • Samtale med Deborah Levy og Linn Ullmann på Litteraturhuset Kl. 19:00-20:00.
    Er et hus det samme som et hjem? Det er et av spørsmålene Deborah Levy utforsker i sin ferske bok Real Estate, den tredje og siste i hennes serie «levende selvbiografier» – det vil si selvbiografier som skal skrives mens livet stormer, og ikke i stille kontemplasjon mot slutten av livet.
    Linn Ullmann er en av dem som har latt seg begeistre av Levys selvbiografier. Da Levy gjestet Litteraturhuset og Linn Ullmanns pandemi-podkast How to Proceed, påpekte hun at det ikke er noen full overlapp mellom jeg-personen i memoarene og henne selv. Så hvor trekker hun skillet? Svaret får vi kanskje når hun møter Linn Ullmann på vår scene denne kvelden. NB: arrangementet inne i selve salen er utsolgt, men det er ledige billetter for videooverføring (50 ,-) i annen sal.

Program