Oslo Sentrum
22.-25. september

Pop-up-scener under Oslo Byfestival

23. september

24. september

25. september 

 

Under Oslo Byfestival vil det være flere Pop-up-scener hvor man kan se flere norske artister spille. Ikke gå glipp av din favorittartist!, Se under hvem som skal spille, hvor og når. 

 

0 Effort  

På lørdag 25. september blir jam-bandet 0 Effort å se på en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Vi gleder oss til konsert denne kule gjengen kl. 14.30 på scenen ved Valkyrien plass. 

0 Effort er et jam-band med røtter fra halve verden. Ledet av Kaptein KAE, med back-up av en kanon Hornlinje sikter 0 Effort på å gi en kanon opplevelse!  

Vokal – Knut A. Eriksen 

Sax – Toto Kruse 

Trombon – Alexander Salas Johansen 

 

 

Cathrin Gram 

På torsdag 23.september og lørdag 25. september skal Cathrin Gram opptre på en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Vi gleder oss til konsert med Cathrin Gram – kjent for sin modne, uanstrengte og sensuelle stemme. Cathrin står på scenen fra kl. 17:00 ved Brygga Bar, ved Aker Brygge og 15:30 ved Valkyrien plass.

Cathrin Gram har tidligere gjort seg bemerket med flere stødige singler og en EP, samt flere heftige liveopptredener. Konsertene hennes kobler seg rett på følelsesapparatet hos publikum. Med selvsikkerhet og varme gir hun oss både gåsehud, tårer, latter og trang til å danse. Noe som er forbløffende godt gjort av en debutant! Dette skyldes nok både Cathrins modenhet i alder (50), og hennes mangefasetterte bakgrunn som skuespiller og programleder på TV.   

 Debutalbumet «Silence and Alarm» slippes 24. september 

  1. september slipper Gram sitt debutalbum «Silenceand Alarm». Albumet representererhele hennes musikalske univers, men er også sterkt preget av tiden vi lever i. Tekstene er om livets noen ganger dramatiske stillhet. Og om all støyen! Som oftest kretser det rundt de store følelsene etter et tap i kjærlighetens mange former. Utgivelsen feires med releasekonsert på Ingensteds 26. oktober.  

Cathrin Gram skriver all musikken selv, men albumet er laget i samarbeidet med popmagikere som Olav Tronsmoen (Maria Mena, Ina Wroldsen), Nils Martin Larsen (Nils Bech, Marit Larsen), og Henrik Skram (Den Norske Opera). 

 Nå kommer Cathrin til Oslo Byfestival for å spille for oss! Varm opp til konsert med Cathrines musikk på Spotify. 

 

 

Filli  

På lørdag 25. september kommer den 22 år gamle rapperen Filli til en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Vi gleder oss til konsert med denne karen kl. 14:30på Youngstorget. 

Filli er en 22 år gammel rapper fra Sarpsborg bosatt i Oslo. Han har drevet musikk i flere år og har gitt ut en mengde låter på SoundCloud – der han har en solid fanbase. Filli debuterte nylig på Spotify med singelen «Catch22 ft. Nord». Med et godt ordforråd og harde trapbeats er han klar for å bringe god stemning til Youngstorget lørdag 25. september. 

Ikke hørt om Filli? Varm opp med hans nyeste singel på Spotify 

 

 

Iben  

På torsdag 23.september klokken 18:00 spiller Iben på Brygga Bar, ved Aker Brygge. Hun kan også ses på lørdag 25. september klokken 13:30 i Valkyrien plass. 

Iben er en 21 år gammel artist og låtskriver fra Ski. Hun startet sin karriere som 15-åring med sin versjon av den kjente barnevisa “God morgen alle sammen” som ble hørt landet rundt i en reklame for Gilde. Hennes egenskrevne musikk begynte hun først å slippe i år (2021), med romkamerat og produsent Torgeir Villanger. Sjangermessig finner du henne i flere ulike landskap, da hun lar seg inspirere av alt fra indie-pop til rnb og rock. I de nyere låtene hennes som enda ikke har blitt utgitt, beveger hun seg mer i en moderne synth-retning, med tung bass og drevne trommer, hvor den sarte og luftige stemmen står i stor kontrast.  

 

Ice Csay 

På torsdag 23. september kommer 22 år gamle Ice Csay til en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Vi gleder oss til konsert kl. 18:00 på Egertorget. 

Ice Csay er en 22 år gammel artist fra Groruddalen i Oslo. På tross av få låtslipp har han opparbeidet seg popularitet blant ungdom i Groruddalen. Ice Csay er nå klar for å ta steget ut av nabolaget til den nasjonale scenen, nærmere bestemt; Oslo Byfestival’s popupscene! 

Velkommen skal du være Ice Csay – vi gleder oss!  

 

Muddy Young  

På trosdag 23. september og lørdag 25.september kommer pop-rock bandet «Muddy Young» til en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Vi gleder oss til akustisk gitar, gode melodier og energi. 

Kl. 13:30 på Youngstroget og 16:00 på Egertorget.  

Muddy Young er et up-and-coming pop-rock band som satser alt på musikken! Gutta lever for å spille live og kommer alltid med topp stemning og mye energi. Musikken de lager er en blanding mellom rock og akustiske gitarer pakket inn i en moderne produksjon med flere kule pop-elementer. Nå kommer til Oslo Byfestival’s popup-scene med et nedstrippet sett hvor de viser frem låtene slikt de ble skapt! Muddy Young er i år aktuelle med singlene «Believe In» og «Come Over», to låter som har blitt spilt hyppig på radio det siste året, blant annet på NRK Mp3 og P13. 

Varm opp til konsert med Muddy Young ved å høre musikken deres på SoundCloud. Vi sees!  

 

Leila  

På torsdag 23. september kommer artisten Leila til en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Vi gleder oss masse til hennes følelsesladde sanger om kjærlighet, tvil og frykt. Kl. 17.00 på Egertorget.  

Leila er en Fransk/norsk/marokkansk artist bosatt i Oslo. Som artist liker Leila å eksperimentere med forskjellige sjangere. Selv om rnb, pop og soul styrer den generelle retningen hun går i, henter hun hun også inspirasjon fra hip hop, funk og rock. I sangen hennes ‘PRIDE 2021 ft. GRAYCE’ synger hun om følelsen av kjærlighet, tvil og frykt basert på egne hennes som medlem av LGBTQ+ samfunnet. Den nyeste sangen hennes ‘Me Manques ft. NineTiss’ er en fransk sang som handler om å være 99.99% sikker på at man vil ut av et forhold, men fortsatt kjenne på at man savner personen når man ikke er med dem. Hun jobber tett med artisten Cornic, som hun planlegger å lage flere sanger med i fremtiden.  

Vi gleder oss – ses på popup-scenen på Egertorget 

 

Valerie  

På fredag 24. september kommer artisten Valerie til en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum. Kl. 18.00 utenfor Paleet ved Spikersuppa.

Valerie er en norsk popartist. Debutsingelen «Bullet» er en «catchy sommerlåt du bør høre på vei til stranda», mener Ruben Gran i P3 Urørt, og med det lover Valerie varm sommerstemning på scenen, selv i september. Sammen med trommis og produsent, Bård Berg, mikser hun pop med funky riffs, noe som gir en deilig 80’s vibe!   

Vi gleder oss til konsert, Valerie – vi sees på popupscenen utenfor Paleet. 

  

That Guy Espen  

På fredag 24. september kommer sjarmøren «That Guy Espen» til en av Oslo Byfestival sine «popup-scener» i Oslo sentrum og står på scenen fra kl. 17.00 utenfor Paleet ved Spikersuppa.

That Guy Espen er en høy gutt fra Lillehammer som spiller gitar og synger fine (noen ganger triste), catchy sanger han har laget selv.  

Hans eminente låtskriverteft er inspirert av både R&B, Rock, Pop om livets harde innsikt og erfaringer om at verden ikke alltid er like mye på din side som du kanskje skulle ønske.  

Publikum kan glede seg. Vi sees på popupscenen ved Paleet!

 

Ha$9s

Kom til Brygga Bar ved Aker brygge, torsdag 23.september klokken 19:00 for å få med deg Ha$9s. Han spiller også på Youngstorget , lørdag 25.september fra 15:30. Dette blir så bra!

Hasnain Pervez (1999) aka Ha$9s er en rapper, sanger og låtskriver fra Høybråten. Den unge artisten som innehar en Pakistansk bakgrunn skiller seg ut fra mengden – men den seriøs tone og solide tekster ønsker Ha$9s å portrettere sitt eget liv, hvor han ofte ønsker å komme seg vekk fra virkeligheten. 

Han har allerede 3000 månedlige lyttere på Spotify og er klar for å plukke opp farten og gi ut alt han har jobbet med de siste 2 årene. Ha$9s egendefinerte sil og fremførelse vil garantert fange publikum og stå for en minneverdig og fengslende opplevelse. 

Varm opp til Ha$9s sin konsert på hans Spotify ved å klikke her. 

 

Tomy

Kom til Paleet ved Spikersuppa for å få med deg live musikk fra Tomy. Han kommer på scenen fredag, 24.september klokken 16:00.

Tomy under Rolig Records startet i 2019 sin karriere med prosjektet «Sommer 3019» sammen med Amara. Prosjektet ble kritikerrost, og han har siden den gang gitt ut en rekke låter under hans spesielle måte å fremstille låter på. Tomy rører inn på indie-pop og pop-verden, med innslag av rap og rock. Denne artisten dekker det meste! Hans følsomme fremførelser av låter gir deg gåsehud, og hans up-tempo låter får deg til å vrikke på dansefoten. Tomy er her for å bli, og vi gleder oss til å se han fredag på Oslo Byfestival. 

Varm opp til Tomy sin konsert på Spotify ved å klikke her

Program

Barn og unge

Trampolinemoro i Spikersuppa

Trampolinemoro i Spikersuppa 24. septemberkl. 15:00-19:3025. septemberkl. 10:30-19:3026. septemberkl. 10:30-17:00Spikersuppa …

Kultur

Galleri Norske Grafikere

Finissage: Sidsel Bonde – Ornamented Engine Eggs from Stomachs of …

Kultur

UFF Vintage Marked med Oslo Byfestival

UFF Vintage Marked med Oslo Byfestival 25. septemberkl.12:00 – 17:00 …

Kultur

Pop-up-scener

Pop-up-scener under Oslo Byfestival 23. september 24. september 25. september  …

Kultur

Vintageslipp av høst & vinterklær

Vintageslipp av høst & vinterklær Lørdag 25. september  Kl. 11:00- …

Kultur

Tomy x Oslo Byfestival

Tomy x Oslo Byfestival Fredag 24. september kl. 16:00 @ …