Oslo Sentrum
22.-26. september

Åpning av Mat*Larm 2021

Idéinkubator på Factory Tøyen

23. september
kl.09:00 – 18:00

Billetter kan kjøpes ved å klikke her

Oppdag Factory Tøyen 23.september. Vi inviterer til Mat*Larm-foredrag.  Her får du  påfyll av nye ideer fra folk som har drevet fram ny utvikling innenfor matbransjen.

Factory Tøyen – kl: 9:00 -> 10:30  -> Kjøp billetter

Fagdagen skal belyse ulike tema for utviklingen av samarbeidet mellom kokker og produsenter slik at vi kan se enda flere mer stedegen og kreative menyer i restaurant Oslo.

  • ASKO 
    Forenkling av bestillingsrutiner kan være make it or brake it for at valget faller på å bestille lokalmat til menyen. ASKO forteller om hvordan de satser på lokalmat for at restauranter enklere skal kunne få tak i ekstraordinære råvarer.
  • Økologisk Norge -> Markus Hustad: Merkeordning som veiviser.
  • Liora Levi -> Sider på drikkekartet   
    Liora Levi kommer med tips om hvordan man kan supplere vinkartet med norsk sider. Utvalget øker, snart er det et must å ha sider på menyen.


 – LUNSJ – 

  • Esben Holmboe Bang -> Q&A  
    Vi spør Esben Holmboe Bang om hvordan man samarbeider tett med lokalmatprodusenter, hvordan man kan bygge opp under råvarene.
  • Øyvind Lofthus-> Åpent Bakeri
    Øyvind Lofthus ønsket å bygge et bakeri på tradisjon, ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. Sammenlignet med store deler av dagens bakeribransje har Åpent Bakeri tatt et skritt tilbake.
  • Gudbrand Qvale-> Horgen Gård
    Horgen Gård  har storfe av rasen Aberdeen Angus – som er grass fed. Økologiske frilandsgriser og regenerative grønnsaker. Gudbrand forteller om hvordan de har bygget relasjon til Godt Brød.

Program