Årets største afterwork
Årets største afterwork finner sted 22. - 24. september i Oslo Sentrum.

Velkommen til årets største Afterwork

Etter 18 måneder med hjemmekontor arrangeres Norges største Afterwork den 22., 23. og 24. september i Oslo sentrum.

En rekke av byens utesteder åpner dørene for deg som har savnet lønningspilsen, sosiale settinger med kollegaer eller bare å nyte bylivet etter gjennomført arbeidsdag. 

I alle festivalområdene (Aker Brygge, Sentrum, Majorstua og Youngstorget) vil utesteder og restauranter tilrettelegge for afterwork-stemning, og flere steder kan du oppleve egne arrangementer og nyheter. Følg med på programmet for oppdateringer.

Vi sees!

Et utvalg av årets program!

Live musikk (900px)
Andre_Villa

Josefines park

Østbanehagen

Youngstorget

Røverstaden

Onsdag til fredag rigges det opp til Stand up på Majorstua. Velg mellom  forestillingen 17.30 eller 20.00, og nyt god humor i nydelige omgivelser. OBS! Kjøp billetter i forkant. 

Ta med deg kollegaer og test egne ferdigheter når David og Oskar arrangerer quiz torsdag kl. 19.00. Fredag er det live musikk med Peder Elias fra kl. 18.00! 

Torsdag kommer den verdenskjente FMX-utøveren Andrè Villa med et knippe venner for å imponere Oslo´s befolkning. Kvelden avsluttes med konsert med Abolade & Amara. Best av alt – det er gratis! 

Italiensk pizza, noe godt i glasset, høye toner og smektende melodier! Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du? Vel, vi utfordrer deg til å ta en tur og prøve, det kan være du blir positivt overrasket.